top of page
 • Waar worden jullie producten vandaan verzonden?
  Alle producten worden vanuit Nederland rechtstreeks naar de klant verzonden.
 • Hoe lang duurt de verzending?
  Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een track & trace-link waarmee je de status op de voet kunt volgen. Normaal gesproken heb je het pakket na 1 dagen binnen.
 • Zijn alle producten getest en voldoen deze aan de veiligheidseisen?
  Ons gehele assortiment is grondig getest door onze leveranciers. Tevens wordt ons gehele assortiment elk jaar opnieuw getest, zodat er zich zo min mogelijk problemen voordoen met leveringen. Daarentegen bevatten alle producten een CE-verklaring. De CE-markering die op alle producten te vinden is, geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte.
 • Zijn al onze prijzen inclusief btw?
  Ja, alle prijzen zijn inclusief BTW.
 • Waar vind ik mijn factuur?
  Mocht je een factuur nodig hebben, kunt u ons per mail bereiken: bpgoods@outlook.com
 • Hoe moet ik de camera aansluiten?
  Bekijk eerst onze instructie video’s en zorg dat u 2.4GHZ heeft (de camera werkt niet op 5 GHZ): https://www.youtube.com/watch?v=5hyW7Hw-2kA Wifi mode https://www.youtube.com/watch?v=8VvXJVLD_xQ Ap mode
 • Mijn bestelling is incompleet, wat moet ik doen?
  Neem contact met ons op via de mail: Bpgoods@outlook.com
 • Wat is jullie retourbeleid?
  Heb je een pakket ontvangen en wil je het retourneren? Dan heb je het recht om binnen een termijn van 30 dagen na de dag waarop je het pakket hebt ontvangen, een retourzending in te dienen. Neem eerst contact met ons op via Bpgoods@outlook.com, vergeet niet uw ordernummer te vermelden. Nadat we je retourverzoek hebben ontvangen en beantwoord, voegt u het product/de producten toe aan de originele doos die u wilt retourneren. De verpakking en het product dienen onbeschadigd te zijn. De producten die geretourneerd worden dienen netjes verpakt te zijn (in een doos). Het retourlabel is op eigen kosten. Retour adres: BP Goods, Aalsterweg 194, 5644RJ Eindhoven Zodra het retourpakket door ons is verwerkt en goedgekeurd, ontvangt u het aankoopbedrag terug of krijgt u een nieuw product toegestuurd.
 • Wat is het retouradres van BP goods?
  Het retour adres is: BP Goods , Aalsterweg 194, 5644RJ Eindhoven.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel uw vraag gerust via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met uw op.

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Gratis bezorging

Persoonlijke service

Beste kwaliteit

bottom of page